Bente Claudi's blog

Bente Claudi's blog

Facts om valget

Konservative i Hillerød byråd.Posted by Hanne V. Fachmann Fri, November 22, 2013 18:55:22

Jeg kan godt forstå, at du kan synes, at det virker lidt underligt, at vi har konstitueret os med Socialdemokraterne og de "andre røde".

Men jeg vil meget gerne forklare dig baggrunden, for det er en rigtig god forklaring.

Vi sagde klart og tydeligt inden valget, at vi gik til valg på to ting:

Vi gik til valg på at få en borgerlig borgmester, hvis der var et borgerligt flertal.

Der var et borgerligt flertal, og vi fik en borgerlig borgmester. Det er opfyldt.

Vi gik til valg på maksimal konservativ indflydelse, og det må man altså også sige, at vi har opfyldt, når vi nu kommer til at sidde på borgmesterposten.

Jeg vil gerne understrege, at vi ikke har overtrådt nogen aftale. Vi havde nemlig på intet tidspunkt nogen aftale om, at det største borgerlige parti skulle have borgmesterposten. Vi havde derimod det klare mål at gå efter maksimal konservativ indflydelse, og det har alle vidst hele vejen igennem.

Vi havde muligheden for at få borgmesterposten - og vi ville aldrig nogensinde kunne se de konservative vælgere, der har stemt på os, i øjnene, hvis vi takkede nej til den ultimative indflydelse.

Vores borgmester Dorte og vores formand Henning var i øvrigt til de afsluttende forhandlinger med de øvrige aftalepartier i dag, og jeg kan fortælle dig, at der er kommet MANGE sunde, borgerlige punkter med i det endelige program. Vi har blandt andet forpligtet os til at holde skatten i ro og sikret et øget fokus på erhvervslivet.

Nu glæder vi os til at komme i gang med arbejdet, og vi håber i øvrigt, at vi undervejs i perioden kan få endnu flere partier til at bakke op - for Hillerød Kommunes og for borgernes skyld.Sat på bloggen/HF

  • Comments(0)//blog.bente-claudi.dk/#post109