Bente Claudi's blog

Bente Claudi's blog

Er der plads til forbedringer?

ØkonomiPosted by Bente Claudi Wed, September 18, 2013 10:11:00

Er der plads til forbedringer?
Økonomien bliver ikke så god, i årene der kommer, at vi kan opfylde alle de ønsker, vi som borgere har. Vi skal fortsat prioritere mellem cykelstier og institutionspladser, mellem renovering af bygninger og hjemmehjælp.

Der kommer ikke nødvendigvis flere penge i kassen, men det er helt sikkert, at udgifterne vil stige. Vi skal ikke blive ved med at dreje på skatteskruen. Vi kan ikke blive ved med at gennemføre besparelser. Derfor må vi finde andre løsninger. Det er derfor nærliggende at se, om der er plads til forbedringer.
Er der områder, hvor vi kan omsætte spild til værdi – hvor vi kan få mere ud af ressourcerne?
Der er mange dygtige medarbejdere i hjemmeplejen. Får de lov til at bruge tiden hos de ældre, eller skal de spilde deres tid på unødvendige opgaver/rutiner?
Der er mange dygtige medarbejdere i administrationen. Bruger vi deres kompetencer godt nok, eller er der områder, som koster mange penge uden, at det skaber værdi. Er der unødigt bureaukrati eller kringlede arbejdsgange, der kan effektiveres?

Der er mange dygtige medarbejdere overalt i den kommunale verden. De er vel de nærmeste til at fortælle, om der er plads til forbedringer, som både kan spare penge og samtidigt øge kvaliteten af deres arbejdsindsats.

Jeg vil gerne høre fra dig. Skriv til mig på mail: BEC@hillerod.dk om konkrete områder, hvor du mener der kan spares – jeg garanterer, at du forbliver anonym.
Du kan også skrive på min Facebook profil og deltage i debatten der.

Bente Claudi, nr. 2 på liste C

Skovledet 87
3400 Hillerød  • Comments(0)//blog.bente-claudi.dk/#post96