Bente Claudi's blog

Bente Claudi's blog

” Tak til Jonathan for en god dialog”

Konservative i Hillerød byråd.Posted by Bente Claudi Fri, November 08, 2013 14:48:03

Det er ingen hemmelighed, at Jonathan og jeg har krydset klinger. Derfor inviterede jeg til et møde, hvor vi sammen kunne skille fakta fra politiske udmeldinger. Det glæder mig, at Jonathan tog imod invitationen og endda kvitterede med at invitere mig til at møde Thyra Frank på Torvet.

Hvad Jonathan ikke lige måske tænkte var, at Thyra og jeg har kendt hinanden i mange år ,og jeg har dyb respekt for hendes store hjerte.

Jeg ved, at Thyra og jeg er enige om forskellen mellem stordrift og mulighederne i små, autonome enheder. Der er intet, vi konservative hellere ville end skabe hjerterum for hver enkelt.

Jeg glæder mig over vores fælles besøg i køkkenet. Du anerkendte, at maden jo var god men, at det er ”jo er valgkamp”. Hvis dette er præmisserne er jeg naturligvis klar til valgkampen.

Det afgørende for mig er, at vi sammen anerkender den store indsats, som kommunens mange ansatte indenfor ældreområdet gør. Naturligvis er der plads til forbedringer. Og jeg er klar til at lede efter dem - som resten af forvaltningen og socialudvalget har været obs på i hele den sidste valgperiode og vil være det i den kommende.

Jeg glæder mig til, at vi nu kan diskutere på et fornuftigt grundlag.

Bente Claudi.

Socialudvalgsformand ( K)

Byrådskandidat

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.